Повернутися до звичайного режиму

«Музика, що зцілює» ONLINE

03 квітня в рамках марафону Autism Friendly Space, ініційованогоАсоціацією «Child.ua»,відбувся online-концерт «Музика, що зцілює» від відомого піаніста-віртуоза Євгена Хмари.

Цей он-лайн концерт був присвячений 02 квітня - Всесвітньому дню поширення інформації про аутизм та пройшов у форматі музикотерапії. Під час карантину online концерт пана Євгена став дійсним порятунком для родин та відволік від ситуації умов жорсткого карантину.

Запис ONLINE концерту можна переглянути на каналі Євгена Хмари за посиланням:Music that health.

Євген Хмараз радістю відповів на запитання слухачів та в якості подарунку для розіграшу підгодовував для 100-го та 200-го підписника нового YouTube проєкту «Розділ F» свій альбом«WHIТE PIANO»з автографом.

Музикотерапія, як оздоровча дисципліна поширена в усьому світі. Елементи музикотерапії використовують логопеди, психологи, корекційні педагоги фізіотерапевти та інші фахівці.

Проєкт «Музика, що зцілює»проводиться в Україні в концертних залах Києва з 2017 року та глядачі відзначають позитивний вплив музики Євгена Хмари на емоційний стан дітей та сенсорну інтеграцію. Концерти відвідали понад 8000 родин та в цьому році ОН-ЛАЙН трансляція зібрала більш як 5000 переглядів в YouTube за кілька днів.

Кiлькiсть переглядiв: 405

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.